Articles @ thoveran.nl:

Please login

username

password

Forgot password?

Forgotten password retriever

Please enter your email address:

Visie

Ons leven en werken verandert sneller, niet iedere verandering leidt ook daadwerkelijk tot een verbetering. Er is geen vaste aanpak of toverspreuk die leidt tot een gegarandeerde verbetering. Wat we wel hebben zijn de ervaring, kennis en vaardigheden om een veranderingstraject succesvol te laten verlopen.

Een ruime ervaring opgedaan vooral in ICT- operations- energie- en technologiesector durven we iedere verbetering met u aan te gaan om onze competenties, kennis en ervaring toe te passen in uw organisatie. Thoveran staat voor professioneel veranderen met verstand van zaken. Veranderingen moeten een verbetering zijn en precies passend op de behoefte van de organisatie.

Start altijd met scherp kijken waarom u een verandering wenst te bewerkstelligen, wat u wenst te veranderen, waarheen die verandering moet leiden, wie die verandering moet bewerkstelligen en als laatste hoe u deze verandering wenst te realiseren en met wie? Thoveran staat voor een betrouwbare actiegerichte verandering, niet toveren maar handelen met verstand van zaken.

Veranderen....

Veranderen met technologie

Technologie verandert  onze manier van werken en leven. Nieuwe mogelijkheden ontstaan en wij kunnen u helpen om met behulp van technologie de verandering te pakken. Internet Of Things toepassen of bestaande technologie upgraden hebben wij ervaring mee. Migraties van hardware, software of netwerken is bekend terrein.

Veranderen van uw organisatie

Verandering is een constante voor iedere organisatie, maar niet iedere verandering leidt ook daadwerkelijk tot een verbetering. Wij brengen een veranderproces op gang waardoor u en uw medewerkers ontdekken hoe de toekomst vorm te geven. Samen met u sturen wij de verandering vanuit de lijnorganisatie aan en borgen wij resultaten. Thoveran heeft een betrouwbare aanpak om u hierbij te helpen.

Veranderen van uw processen

Een grote roll-out waarbij een geoptimaliseerd proces dient te worden ingericht of het verbeteren van bestaande processen kan Thoveran advies-, project- en programmamanagement leveren. Met een achtergrond in Internal en IT auditting kunnen knelpunten snel worden gedecteerd en verbeterd waarbij we starten met een vastleggen van het bestaande zodat we aantoonbaar resultaat laten zien. 

Wie ben ik?

Ik ben Thorwald een resultaat gedreven programma-, project- en business implementatiemanager met zeer ruime ervaring in de Telecom- en Operations in werkgebieden als Product- Ketenmanagement, Digital en Billing.

Een gedreven veranderaar, analytisch en verbindend en gewend om als een echte teamplayer te opereren binnen een steeds veranderende en soms hectische omgeving.

Mijn kracht is zaken simpel te maken en de vaardigheid om (creatieve) oplossingen te ontwikkelen om veranderprogramma’s gedragen en snel te realiseren waarin mensen&teams elkaar versterken. Door mijn prikkelende wijze van werken zullen teams een stip op de horizon ontwikkelen die anders en vernieuwend is en meer value geeft als businesschange.

Ik kan mensen verbinden van boardniveau tot operations en spreek de taal om een brug te slaan tussen werkvelden Inkoop, Operations, Risk&Compliance, Finance en IT.

 

Ruime ervaring als (lijn)manager in diverse managementteams van grote en kleine teams, waarbij uitmuntende performance naar interne gebruikers en externe klanten centraal stond.

Gecertificeerd Agile/Scrummaster ken ik vanuit de theorie en de praktijk. Richtinggevend, overtuigend en structurerend vanuit energie en met een enthousiaste en open manier van communiceren. Vanuit een auditachtergrond overzie ik het geheel, anticipeer, breng samenhang aan, zorg voor besluiten en stuur samen met anderen op resultaat en voortgang.

 

‘No nonsense’, ‘geen woorden maar daden’ en ‘we gaan dit realiseren’ zijn mijn kernwaarden.

 

 

 

 

 

Geïnteresseerd in wat ik voor jou kan betekenen?

Bel me op +31 6 22481304 of stuur mij een e-mail op: Thorwald@Thoveran.com

 


Portfolio CV

Portfolio-CV


Focus

Programma-, project-, implementatie- en interim management. MSP, PRINCE 2, AGILE/SCRUM (Scrummaster en Productowner)


I am a experienced result driven program- project- peoplemanager, combining the ability to simplify complex issues with a pragmatic “getting things done” mentality. Resilience and endurance gives me the power to contribute to company results and people. I am used to work in political force fields inside and on the interface between customers and suppliers. Transparent communication and strong stakeholder management, up to C-level, give my teams trust and the motivation to achieve results.


TAGS Specialties

NieuwManaging professionals in ICT, Operations Finance, audit ,strategy (design and execution), change management, business cases and valuation, due diligence, risk&compliance, business continuity, supervisory board, management control framework, benchmarking, assessment of AO/IC processes, risk management, information security, IT innovation, procurement, quality management.


 

hidden_nl